WILDSUP SUP dēļi

WILDSUP SUP dēļi

Viss sākās 2012. gadā, kad mēs izveidojām savu pirmo SUP dēli Black Moose personīgai lietošanai un mūsu draugu ballītēm. Pateicoties tā unikālajam un uzkrītošajam savvaļas dzīvnieku tematikas dizainam, mēs saņēmām daudz uzmanības no citiem SUP-otājiem. Radās WILD SUP ideja – dažādu uz dabu balstītu dizainu sērija, augstākās kvalitātes materiāli un pieņemama cena.

Pēc neskaitāmu stundu smaga darba, ģenerējot idejas, projektējot, izvēloties pareizos, augstākās kvalitātes materiālus un rūpīgi izvēloties partnerus – ar lepnumu varam teikt, ka mūsu augstākās kvalitātes piepūšamie, daudzvietīgie vai cietie dēļi tiek izplatīti visā pasaulē!

Mēs ceram, ka atradīsi kādu no mūsu SUP dēļu dizainiem, kas būs tuvs savai sirdij un izvēlēsies sev piemērotāko garīgo dzīvnieku, kas pavadīs Tevi dzīves piedzīvojumiem bagātākajos, jautrākajos un mežonīgākajos ceļojumos!

WILDSUP SUP dēļi ir augstākās kvalitātes SUP dēļu dizainers un ražotājs, kas piedāvā SUP un ar tiem saistītos produktus par ļoti pieņemamām cenām. Mūsu dēļi ir izgatavoti tikai no augstākās kvalitātes materiāliem un var izturēt līdz pat 27 psi spiedienu, kas ir viens no labākajiem rezultātiem pasaules tirgū. Šis kompresijas līmenis, augstākās kvalitātes materiāli un augstākās klases tehnoloģiskie risinājumi ir iemesls, kāpēc mūsu dēļi ir tik stingri, taisni un spējīgi izturēt lielu svaru.

WILDSUP iSUP dēļi. WILDSUP dizaina sērija. Black Moose 10.6, Sliding Penguine 9.0, Howling Wolf 12.3, Royal Panda 11.3, King Lion 11.5, Kangaroo Tandem 12.9, Grizzly 17.0, Fierce Lynx 10.0, Wild Jungle stilīgiem braucējiem. Materiālu un ražošanas kvalitāte neliks vilties. SUP spēj izturēt maksimāli 27 Psi lielu spiedienu

GET READY TO GO WILD. WILDSUP SINCE 2012